Roadshows & Promotietours

Verkoop en demonstratie van uw product

Roadshows


VIC Services verzorgt en ondersteunt commercieel bij roadshows, productpresentaties en promotietours van een breed scala aan producten op elke Europese locatie. Van nieuwe fietsen, auto’s en motoren tot mobiele luchtbehandelingsinstallaties en bolderkarren voor kinderdagverblijven; uw product op uw gewenste klantlocatie! Met een roadshow zorgt u voor een unieke beleving van uw merk en product.

De kracht zit in een langer persoonlijk contactmoment en de flexibiliteit om naar uw klanten toe te gaan: midden in een stadscentrum, bij de klant voor de deur of op een indrukwekkende locatie. VIC Services verzorgt het transport, demonstratie en verkoop van uw product; ondersteund met uw promotiemateriaal. Succes verzekerd.

Promotions, promotietours en productpresentaties


Met een promotietour, productpresentaties of een mobiele showroom creëert u een directe merkbeleving. Zeker met een promotietrailer laat u zowel rijdend als stilstaand een grote indruk achter. VIC Services biedt u presentatie- en verkoopskills om uw verkoop te activeren. We leven ons in in uw organisatie en doelgroep om een blijvende goede indruk achter te laten bij uw (potentiele) klanten. Elk detail telt bij roadshows en promoties.

  • Demonstratie & presentatie skills
  • Commercieel personeel
  • Inzetbaar tijdens roadshows / events
  • Promotieaanhanger
  • Merk- en productbeleving

Wilt u een roadshow of promotietour op top niveau? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte