VIC Services

Premium internationaal transporteur voor Very Important Cargo.

Over ons


Uit ervaring weten wij hoe lastig het is om het vervoer van kostbaar bezit aan iemand anders over te laten. Of het nu gaat om exclusieve auto’s, klassiekers, een raceauto/wagen of een nieuwe aankoop: het is onze prioriteit om elk motorvoertuig met zorg en aandacht te transporteren. Daarnaast verzorgen wij het transport van motoren, trailerbare boten en caravans. Dit alles doen we zowel in binnen- als buitenland.

VIC Services is door Hein de Groen opgericht vanuit zijn zakelijke commerciële achtergrond in de Transport & Logistieke sector gecombineerd met zijn passie voor mooie, sportieve en klassieke auto’s, (zeil)boten, motoren en caravans. Deze passie, samen met uiterst persoonlijke dienstverlening, maken VIC Services een top partner voor exclusief transport in het hogere marktsegment.

Als groot autoliefhebber en fervent watersporter heeft Hein alle vaar- en rijbewijzen op zak. Dus of het nu gaat om een 2,5m brede tandemasser caravan door smalle Franse straatjes te sturen, een boot naar een nieuwe haven te varen of een zeer kostbaar exclusief voertuig in de gesloten trailer te vervoeren, uw bezit is in goede handen bij ons!

De trailer van VIC Services is tevens inzetbaar als promotieaanhanger bij beurzen en roadshows. Met ons commercieel talent kunnen we u ondersteunen bij het promoten van nieuwe voertuigen, motoren, boten of eender welk product dan eigenlijk ook.

VIC Services auto transport

High-end materiaal


Elk detail telt in ons werk. Zo ook de keuze voor het materiaal. Onze eisen daaraan zijn: discreet, comfortabel en veilig. Zo vervoeren wij uitsluitend in een compleet gesloten trailer, zonder zichtbare (naam)reclame, luchtgeveerd en voorzien van alarm en GPS track & trace. Desgewenst kan de trailer zelfs verzegeld worden. Verder draagt ons personeel passende werkkleding zonder ritsen of knopen aan de buitenzijde en dragen zij geen sierraden. Ten slot wordt er, in het te transporteren voertuig, een clean-set gebruikt om stuur, stoel, handrem en voetruimte optimaal (hygiënisch) te beschermen.
Alles om eventuele schade aan uw kostbare bezit te voorkomen! We laten niets aan het toeval over.

Ons vakmanschap

VIC Services staat voor zorgvuldig transport van Very Important Cargo.


  • Afspraak is afspraak
  • Beveiligd, gesloten en luchtgeveerd materieel
  • In binnen- en buitenland
  • Discreet
  • Elk detail klopt
  • Track & Trace

PREMIUM TRANSPORT NODIG VOOR UW AUTO, MOTOREN, BOOT OF CARAVAN? ROADSHOWS VOOR MERK- EN PRODUCTPRESENTATIES MET COMMERCIËLE ONDERSTEUNING?

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN OF BEL MET +31 (0)6 53 46 00 52.